dimecres, 9 d’octubre del 2024

Amb dos amics de l'ERB-CEC i l'IBB, he començat una recerca sobre les boixedes de la Solana de la Cerdanya

Com en altres anys convidats pel Grup de Recerca de Cerdanya tres investigadors de l'Equip de Recerca Botànica (ERB-CEC) del Centre Excursionista de Catalunya —Valentí González i Josep Nuet Badia— i de l'Institut Botànic de Barcelona —Àngel M. Romo— hem participat en la III Jornada de Botànica de Cerdanya, que s'ha celebrat el dissabte 21 de setembre del 2024.

La Jornada va ser coorganitzada pel Grup de Recerca de Cerdanya, el Museu Municipal de Llívia i l’Ajuntament de Llívia, que ja fa molt temps que col·laboren en accions orientades al coneixement de la botànica i de la natura.

L'acte es dugué a terme en el saló de plens de l'Ajuntament de Llívia amb bona assistència de persones interessades i va ser emesa en streaming. Ara podeu veure la gravació completa de l'acte en el canal de YouTube del Museu de Llívia.

La comunicació Observacions sobre la dinàmica de les boixedes a Ordèn (la Cerdanya), presenta els primer resultats d'una recerca que preveiem més extensa i intensa sobre les boixedes de la Solana de la Cerdanya.

Entre Àngel M. Romo i Enric Quílez —president del Grup de
Recerca de Cerdanya i moderador de la III Jornada de Botànica— durant la presentació de la
comunicació: Observacions sobre la dinàmica de les boixedes a Ordèn (la Cerdanya).
Imatge de la gravació en vídeo de l'acte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari