dijous, 23 de febrer del 2017

Inicio una revista botànica: MICONIA


Inicio una revista de botànica, en català, que s'anomena Miconia, en record i homenatge al primer botànic català del qual tenim notícia: Francesc Micó. Aquest botànic va viure al segle XVI i és una mica conegut perquè va descobrir l'orella d'ós (Ramonda myconi), a Montserrat.

Us presento el logotip, que teniu més avall, i també tinc a punt la maqueta, l'ISSN i el procés de producció dissenyat.
A més, i això és el més important, compto amb uns amics magnífics que els agrada el projecte i col·laboren portant l'equip editorial, que avaluarà els treballs.
Jo faig d'editor de la revista.


Logotip de la revista Miconia.

Aquesta revista gratuïta, que fem en format digital, també es podrà obtenir impresa sota comanda, abonant el cost estricte de la impressió.
Volem que sigui una eina per a publicar els treballs que són interessants però que no tenen cabuda en altres revistes existents, per diferents motius.
El subtítol és prou il·lustratiu del tarannà i de la orientació de la revista. És una revista modesta i que no pretén competir amb les altres revistes existents.
Podeu seguir la revista i l'aparició dels articles a través del blog que avui mateix hem obert:


Només publicarà articles de recerca i està oberta als botànics, sense distinció d'aficionats i professionals.
En els dies propers anirem completant i blog i els continguts, que recollirem en el primer número que està previst pel mes de maig. De moment, farem un número cada any, però anirem publicant els articles de forma individual així que arribin i es considerin aptes per a ser publicats.

[Text: © Josep Nuet Badia]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari