dijous, 21 d’abril del 2016

Petit atles de vegetació de Catalunya


Ja ha aparegut el Petit atles de vegetació de Catalunya, que he confeccionat amb l'amic i col·lega Valentí González, amb qui dirigeixo l'Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya.

La portada del Petit atles de vegetació de Catalunya

Aquest projecte que tenia, in mente, des de fa molts anys s'ha pogut materialitzar aprofitant que aquest any el curs de primavera que fem amb l'Escola de Muntanya versa sobre la vegetació de Catalunya.
Es tracta d'un llibre que explica de manera documentada i entenedora el conjunt de la vegetació catalana situant-la dins la vegetació europea i mostra amb força detall les grans unitats de vegetació potencial que conformen el conjunt de la vegetació de Catalunya.
Aquí teniu unes quantes pàgines perquè us feu càrrec del contingut del Petit atles.


Pàgina del mapa del domini de la sureda
Pàgina de l'inici del capítol del domini de la fageda i del bedollar
Pàgina de la taula de les plantes principals
dels boscos caducifolis humits
Pàgina de la darrera part de l'avetosa


Fitxa tècnica

Dimensió: 190 × 190 mm
Nombre de pàgines: 104
Impressió: a tot color
Coberta: a tot color, plastificada i amb solapes
ISBN: 978-84-608-6451-6
Venda: a Bubok Publishing, S L

La publicació està editada pels autors i s'imprimeix pel procediment de impressió sota comanda, de manera que només el podeu adquirir per Internet directament a l'empresa que l'imprimeix. Aquest sistema ens permet als autors no estar sotmesos a la recerca o disponibilitat de finançament i poder publicar les obres que fem i que creiem que poden ser interessants als nostres lectors, quan les tenim llestes o pensem que és oportú publicar-les.

[Text i fotos © Josep Nuet Badia]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari